Nieuws/Entertainment
755977193
Entertainment

Kim Kardashian: North is een echte fashionista

Kim samen met North.

Kim samen met North.

Kim Kardashian is vol lof over haar dochter North, die volgens haar een uitstekend gevoel voor stijl en mode heeft. De realityster plaatste een aantal foto’s van de 6-jarige North op Twitter en prees haar kind de hemel in.

Kim samen met North.

Kim samen met North.

„Mijn meisje North is de ultieme fashionista! Ze gaat met mij mee naar stoffenwinkels en kiest daar uit wat ze leuk en mooi vindt. Voor onze reis naar Japan heb ik haar zichzelf laten stylen. Nou, misschien moet ze mij voortaan ook maar gaan stylen, haha! Ze heeft er zoveel plezier in en ik ben heel blij dat ze zichzelf zo goed kan uitdrukken”, aldus Kim.

Volgers van Kardashian vinden het goed dat Kim haar dochter zichzelf laat zijn. „Dat doen niet veel ouders, wat leidt tot onzekerheden en angsten op latere leeftijd. Ik ben trots op jou en Kanye dat jullie kinderen mogen en kunnen zijn wie ze zijn.”

Andere fans schrijven dat North haar gevoel voor mode van zowel haar vader als moeder heeft. Ook denken ze dat grote kledingmerken het stijltje van North snel zullen kopiëren, ’omdat ze het coolste kind ter wereld is’.