Nieuws/Entertainment
757105861
Entertainment

Advocaat: ’Grives is naïef geweest’

ANTWERPEN - De advocaat van Imanuelle Grives heeft maandagochtend, voor haar besloten zaak voor de raadkamer kwam, het verhaal afgezwakt dat de actrice met een grote hoeveelheid drugs werd gepakt omdat ze zich ’aan het voorbereiden was op een nieuwe rol’. Grives zal nog zeker een maand achter de Belgische tralies moeten verblijven, zo besliste de rechtbank van Antwerpen later.

„Er is nog een tweede reden”, vertelde raadsman Luk Delbrouck in de ochtend voor het Justitiepaleis in Antwerpen een tikje mysterieus. Hij wilde nog niet vertellen wat de andere reden is, maar liet wel weten dat Grives ’naief’ is geweest.

’Ze moet wel’

„Naar omstandigheden gaat het wel goed met mijn cliënte”, vervolgde Delbrouck vooraf, wetende dat haar zaak als nummer 17 op de rol stond, waarbij voor elke zaak zo’n vijf minuten werd uitgetrokken. Op de vraag of ze het nog volhoudt achter de Belgische tralies antwoordde hij: „Ze moet wel.”

De 34-jarige Rotterdamse, die werd binnengereden in een groene arrestantenbus, zit nu ruim een maand vast, sinds ze op het festival Tomorrowland werd opgepakt met onder andere xtc-pillen, cocaïne en ketamine. In het appartement waar ze verbleef werden later na onderzoek nog meer drugs aangetroffen.