Nieuws/Entertainment
757403508
Entertainment

Sander Lantinga bezorgt dochter Linda de Mol blauw oog

Sander Lantinga

Sander Lantinga

De opnames van het eenmalige tv-programma For One Night Only hebben niet alleen rode oortjes, maar ook een blauw oog opgeleverd bij het publiek. Sander Lantinga was maandagavond namelijk iets te enthousiast toen hij zijn riem afdeed en vervolgens door de zaal smeet. De 538-dj raakte bij zijn actie Noa, de dochter van Linda de Mol.

Sander Lantinga

Sander Lantinga

In de Coen en Sander Show gaf de presentator – één van de acht bekende mannen in For One Night Only – dinsdagmiddag tekst en uitleg. „Het was ontzettend leuk. Het ging eigenlijk tot het einde bijna helemaal perfect. Er is één klein detailtje en dat gaat denk ik nog wel een eigen leven leiden. Op een gegeven moment sta je met je blouse te zwaaien en mijn collega-mannen gooiden die schalks het publiek in. Ik dacht: o ja, dat moet ik ook doen, maar ik had hem al uit mijn handen laten wapperen.”

Vervolgens moesten de mannen ’heel sensueel’ hun riem afdoen. „Dus ik dacht: laat ik die riem het publiek in gooien. Toen waren we klaar, ik zie Linda de Mol en die was erg te spreken over de act maar ze zegt: ’Wel jammer dat mijn dochter nu een blauw oog heeft’. Is de gesp van de riem op het oog van Noa de Mol gekomen!”

Excuses

Later in de uitzending belden Coen en Sander nog even met Linda om toch even excuses te maken. „Het blauwe oog was vanochtend nog erger, maar we nemen het op de koop toe”, liet de presentatrice weten. „Het gaat verder hartstikke goed met haar, ze kon er wel om lachen.”

De uitzending van For One Night Only: he-le-maal naakt is op 14 november te zien bij Net 5. Naast Sander Lantinga gingen Simon Keizer, Thijs Römer, Kenzo Alvares, Viggo Waas, Jasper Demollin, Jan Versteegh en Peter Faber maandagavond uit de kleren om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker.