Entertainment/Sterren
760336902
Sterren

Nick Carter opnieuw vader geworden

Nick Carter en zijn vrouw Lauren hebben hun derde kindje mogen verwelkomen. Dit meldt de Backstreet Boys-zanger op donderdag Twitter.

Helemaal zorgeloos genieten van hun pasgeboren kindje kan het stel niet. „Met trots kondigen we de geboorte van onze baby aan. Maar zoals alle ouders zullen weten, gaat niet altijd alles zoals gepland. We hebben te maken met wat kleine complicaties, maar gelukkig zien de dingen er na de eerste nacht al wat beter uit”, schrijft hij.

Om welke complicaties het precies gaat is niet bekend. „We willen iedereen bedanken voor hun gebeden en positieve gedachten. We houden jullie op de hoogte."

Eerder lieten Nick en Lauren weten dat de zwangerschap als een verrassing kwam, omdat ze meerdere miskramen heeft gehad. „Ik voelde iets bewegen in mijn lichaam en zei: Nick, er voelt iets niet goed”, vertelde ze aan People. „Ik denk dat ik naar de dokter moet, er is iets mis met me. Het was niet mogelijk dat ik nog een kind zou krijgen, dus ik ging er niet vanuit dat ik zwanger was.”

Het koppel, dat in 2014 trouwde, heeft al een zoon, Odin (5) en een dochter, Saiorse (1).