Entertainment/Sterren
761595256
Sterren

Susan Sarandon blijft hopen op liefdevolle relatie

Nadat Susan Sarandon (74) jarenlang samen was met acteur Tim Robbins (62) en na hun scheiding 5 jaar een relatie had met de 31 jaar jongere Jonathan Bricklin, is de actrice nu al een poosje single. En hoewel ze zich prima redt, heeft ze de hoop een eventuele volgende intieme relatie niet opgegeven. Dit meldt People.

„Wat betreft relaties houd ik de deur op een kier staan. Ik houd altijd hoop op iets moois, maar ik ben allesbehalve wanhopig om iemand aan de haak te slaan. Wat ik eigenlijk het liefste zou willen is iemand vinden waarmee ik kan reizen. Dat kan een man of een vrouw zijn, dat maakt me niet uit. Maar gewoon iemand met wie het zo goed klikt, dat je daarmee de wereld kunt gaan verkennen, zonder dat dat iets romantisch hoeft te zijn. Het moet wel een beetje avontuurlijk type zijn, net als ik”, aldus Susan.

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat Susan vrijwel niet heeft kunnen daten. „Ja, dat was wel jammer, maar gelukkig heb ik in die periode heel veel mooie herinneringen met mijn kinderen kunnen maken. Dat is me meer waard dan wat dan ook.”