Nieuws/Entertainment
766363
Entertainment

Emma Roberts reden breuk Hayden en Rachel

Emma Roberts

Emma Roberts

De innige vriendschap tussen Hayden Christensen en actrice Emma Roberts is de reden dat de relatie tussen de Star Wars-acteur en Rachel Bilson is stukgelopen. Dat meldt The Blast op basis van ingewijden.

Emma Roberts

Emma Roberts

Bilson zou berichtjes hebben gevonden op de telefoon van Hayden Christensen tussen hem en Roberts. De inhoud van de tekstberichten was van dien aard dat de 36-jarige O.C.-actrice vermoedde dat hij vreemd is gegaan.

Hayden Christensen en Rachel Bilson zijn sinds september uit elkaar. Het stel leerde elkaar kennen op de set van de film Jumper en waren tien jaar lang een setje. Ze hebben samen een dochtertje van 2 jaar oud, genaamd Briar. Ingewijden zeggen dat er geen kans is dat de twee het goedmaken. „Ze zijn er helemaal, officieel, klaar mee”, aldus de bron. „Zij woont full-time in Los Angeles en hij in Toronto”, vervolgt de ingewijde.

Emma Roberts heeft een langdurige knipperlichtrelatie met acteur Evan Peters. Eind 2013 kondigden de twee aan te zijn verloofd, maar in juni 2015 gingen ze plots uit elkaar. Twee maanden later werden ze weer samen gezien, maar in mei 2016 ging het weer uit om in november toch weer terug bij elkaar te komen.