Nieuws/Entertainment
76686634
Entertainment

Phil Collins krijgt ex-vrouw toch nog zijn huis uit

Orianne, de 46-jarige ex-vrouw van Phil Collins, gaat verhuizen. Ze woonde met haar nieuwe echtgenoot Thomas Bates in een huis van Collins, maar daar komt nu een eind aan, meldt People.

Orianne woont in een huis van de 69-jarige Britse zanger en drummer. Die was niet blij toen hij erachter kwam dat zijn ex een nieuwe liefde had en samen met hem in het huis in Miami woonde. Toen Collins meldde dat ze moest verhuizen, dreigde Orianne met een rechtszaak. Daarin eiste ze ook nog eens zo’n 16 miljoen euro. Volgens haar de helft van de waarde van het optrekje. De rechter vond echter dat de twee kemphanen hun geschil buiten de rechtbank moesten oplossen. Dat lijkt nu te gebeuren.

Bronnen zeggen tegen People dat Orianne begin volgend jaar het huis verlaat. Ook krijgt Collins de kans het optrekje te verkopen. Of Orianne ook een deel krijgt van de opbrengst, is nog niet duidelijk. Maar de advocaat van Collins denkt dat daar wel een goede oplossing voor wordt gevonden. Het is niet uitgesloten dat de rechter zich daar alsnog over moet buigen.

Collins en Orianne gingen in 2006 uit elkaar, maar kwamen in 2016 toch weer samen. In 2008 betaalde de zanger haar een slordige 40 miljoen euro. Orianne zou dat geld inmiddels zo goed als zijn kwijtgeraakt.