Entertainment/Sterren
7673827
Sterren

Jennifer Aniston in tranen tijdens laatste bezoek aan Ellen

Jennifer Aniston heeft het niet droog gehouden bij haar laatste bezoek aan The Ellen Show. De Friends-actrice neemt al jarenlang plaats tegenover presentator Ellen DeGeneres, die in mei bekendmaakte te stoppen met haar populaire show.

„What the hell. Dit hoort helemaal niet emotioneel te zijn. Nog niet, het is nog helemaal niet afgelopen”, zegt Aniston, die huilend het podium op loopt. „Het komt ook omdat ik al een tijdje niet buiten ben geweest”, besluit ze vervolgens tegenover het publiek.

In het gesprek blikken de twee terug op hun geschiedenis samen. „Ik ben negentien keer in deze show geweest, maar dit zie ik nu voor het eerst”, grapt Aniston, verwijzend naar een afgetrapte deurmat. „Wie heeft dat gedaan?”

In mei maakte Ellen DeGeneres bekend dat ze na seizoen negentien stopt met haar show. De presentator is op zoek naar een nieuwe uitdaging. In de zomer van 2020 klapte een aantal (oud-)werknemers uit de school over de ongezonde sfeer op de werkvloer bij het programma. Er zou sprake zijn van intimidatie, racisme en seksisme. Hier bood Ellen in september publiekelijk haar excuses voor aan.