Nieuws/Entertainment
768148
Entertainment

Gaat Michaels dochter optreden met The Jacksons?

Paris Jackson kreeg geheime zanglessen

Paris Jackson

Paris Jackson

Paris Jackson lijkt er klaar voor om in de voetsporen van haar vader te treden. De dochter van muzieklegende Michael Jackson ontving in het geheim zanglessen van haar oom Tito, van The Jacksons. Hij hoopt dat zijn band en Paris kunnen samenwerken.

Paris Jackson

Paris Jackson

De zanger en gitarist van The Jacksons is lyrisch over zijn nichtje: „Ze is erg getalenteerd en ze houdt enorm van gitaarspelen. Ze zingt tegenwoordig ook een beetje en dat doet ze geweldig. Ik heb haar gecoached, een paar akkoorden hier en daar. Nu is alles mogelijk; we zouden echt samen iets moeten opzetten.”

Eerder dit jaar onthulde Paris Jackson al dat ze muziek had geschreven. Eén nummer schreef ze met haar grote idool Paul McCartney in het achterhoofd. „Hij is de liefde van mijn leven. Ik heb een song geschreven waarvan het fantastisch zou zijn als hij het zou zingen, maar de kans is klein dat dat zal gebeuren.”

De 18-jarige weet de dingen toch goed voor elkaar te krijgen: eerder dit jaar had ze haar eerste acteerklus te pakken voor een serie op Fox TV en ook tekende ze een modellencontract bij IMG Models, het modellenbureau dat ook Gigi en Bella Hadid, Kate Moss en Karlie Kloss onder contract heeft.