Nieuws/Entertainment

Dochter Jackie Chan onthult lesbische liefde

Etta Ng met vriendin Andy Autumn en Jackie Chan

Etta Ng met vriendin Andy Autumn en Jackie Chan

Instagram en Hollandse Hoogte

De dochter van Jackie Chan heeft openbaar gemaakt dat ze lesbisch is en een relatie heeft met de Canadese influencer Andi Autumn. In april gingen er nog geruchten dat de dochter van de Kung-Fu-ster zelfmoord had willen plegen. Vandaag, op Coming Out-dag is ze helemaal gelukkig met haar onthulling en de positieve reacties nadat ze in de media in HongKong voortdurend bespot werden.

Etta Ng met vriendin Andy Autumn en Jackie Chan

Etta Ng met vriendin Andy Autumn en Jackie Chan

Instagram en Hollandse Hoogte

„Happy National Coming Out Day”, schrijft de bijna kaalgeschoren Etta vandaag op het platform waarop ze voor de hele wereld uit de kast kwam. Na deze actie kreeg het stel veel support. Dat verraste in positieve zin. „Ik ben er sprakeloos van. Al die steun, erwijl de media in HongKong ons belachelijk blijven maken.”

Etta schrijft hoe ze opgroeide in een negatieve wereld. Onlangs kwam ze op het punt dat ze besefte dat ze haar ervaringen kon gebruiken om de waarheid te vertellen en andere lesbische vrouwen te helpen.

Ook haar vriendin Andy Autumn is klaar met de negativiteit. Ze snapt niet dat een internationale stad als HongKong toch zoveel bekrompen mensen kent. „We worden steeds maar neergehaald, keer op keer. Maar het is het waard, omdat we weten dat we dit samen doorstaan. Niets doet ertoe, als ik elke morgen naast jou wakker word.”

De geliefden kunnen nu vrijelijk lieve woordjes tegen elkaar spreken. En dat doen ze dan ook volop. „Ik heb nog nooit iemand als haar ontmoet”, schrijft Autumn in kapitalen. „Zij geeft me de kans om alles wat in mijn gedachten komt, volledig uit te spreken.” En natuurlijk: „Ik hou van jou.”

Etta Ng is de dochter van Jackie Chan en Elaine Ng, een beauty queen met wie de kunstvechter en acteur een relatie had terwijl hij getrouwd was met zijn huidige vrouw Joan Lin. De acteur speelde nooit een rol in haar leven en heeft het ook nooit over haar. Reden voor Ng om hem ook nooit als vader te willen beschouwen.

Lees meer over