Nieuws/Entertainment
769115743
Entertainment

Fans zijn het zat: ’Kanye, drop dat album nou!’

Kanye West

Kanye West

Opnieuw worden fans van Kanye West teleurgesteld. Vrijdag zou Jesus is King worden uitgebracht, maar het langverwachte album is opnieuw vertraagd. Dat laat West op Twitter weten. De fans geloven er nu niet meer in.

Kanye West

Kanye West

De rapper tweette eerder op de dag de tracklist van het nieuwe album, en zette in grote letters ’Middernacht’ erboven. Fans gingen er dus vanuit dat het album om middernacht lokale tijd het licht zou zien, maar de hooggespannen verwachting sloeg al snel om in teleurstelling.

West tweette een uur voor de deadline: „Aan mijn fans, dank voor jullie loyaliteit en geduld. We zijn de mixen aan het verbeteren op de nummers Everything We Need, Follow God en Water.” Wel beloofde West dat hij niet zou slapen tot het album af is.

Er gingen geruchten op Twitter dat hij een grote release gaat doen in een groot winkelcentrum in New York. Er is daar veel beveiliging en politie ter plaatse zou gesuggereerd hebben dat Kanye daar vannacht Amerikaanse tijd gaat filmen. Dat zou in Europese tijd twaalf uur vanmiddag zijn. Fans zijn echter het wachten beu en plaatsen de ene na de andere sarcastische tweet.

Kanye zou zijn plaat eigenlijk al op 27 september uitbrengen, maar was nog niet tevreden over het eindresultaat. „Ik wilde het beter maken voor jullie”, zei de echtgenoot van Kim Kardashian. Vrijdag gaat ook de documentaire Jesus is King in première. De film is een registratie van zijn beroemde muzikale ’kerkdienst’ Sunday Service.