Nieuws/Entertainment
770095
Entertainment

De Bruijn doet álles voor Televizier-droom Ludo

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Actrice Caroline de Bruijn heeft vanavond op Twitter een filmpje geplaatst waarin ze laat zien hoe ver ze wil gaan om haar man Erik de Vogel een Televizier-Ring te bezorgen.

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

In het filmpje wil ze presentator Arjen Lubach dwingen nog meer reclame voor De Vogel te maken en suggereert dat zij de concurrenten van ’Ludo’ uit GTST uit wil schakelen. De Vogel neemt het in zijn categorie beste acteur op tegen Thom Hoffman (Dokter Tinus) en Jeroen van Koningsbrugge (Smeris).

Lubach, die zelf ook tweemaal is genomineerd, voerde de afgelopen weken in zijn programma onder de noemer ’Ludo verdient een kudo’ campagne voor de populaire GTST-acteur. „Een kudo bestaat niet”, fluistert De Bruijn in het filmpje vilein. „Het is kudos - enkelvoud. Weet je wat wel correct is? Zeg maar dag tegen Lubach!”

Bedreiging tegen Lubach

Vervolgens suggereert de actrice - in het dagelijks leven de echtgenote van De Vogel - dat de cavia van Lubach bedreigd moet worden om hem te dwingen meer campagne te gaan voeren. Dit lijkt een knipoog naar de single Jelle, de parodie op het liedje Stan van Eminem die Lubach zestien jaar geleden samen met Janine Abbring maakte. In het nummer fietst een Friese fan van De Kast met zijn cavia het Tjeukermeer in.

Eerder sprak De Bruijn op Twitter al haar steun aan de ’Onze Ludo verdient een kudo’-actie uit. De uitreiking van de Televizier-Ring is morgenavond.