Nieuws/Entertainment
774016236
Entertainment

Chrissy Teigen blokkeert ’een miljoen mensen’ op Twitter

Nadat eerder bekend werd dat Chrissy Teigen woedend is over insinuaties dat zij meerdere malen met de overleden zakenman Jeffrey Epstein naar diens privé-eiland Little St. James zou zijn gevlogen, maakt het model nu korte metten met een groot aantal van haar volgers op Twitter.

De vrouw van zanger John Legend heeft, naar eigen zeggen, maar liefst een miljoen personen geblokkeerd. „Ja, ik heb een miljoen mensen eruit gegooid. En dan stroomt mijn mailbox nog steeds vol met berichten van zieke psychopaten. Dus houd op met zeggen ’negeer die lui gewoon, het zijn trollen’ Dat station ben ik inmiddels gepasseerd.”

Het model gaf ook nog een positieve draai aan haar verhaal. „Ik wil iedereen die mij heeft geholpen, door het sturen van lieve berichtjes, daarvoor ontzettend bedanken. Mensen die ik nog nooit ontmoet heb zijn zo aardig voor me.”

Naar aanleiding van de geruchten dat Chrissy met Epstein naar zijn privé-eiland zou zijn gevlogen, verwijderde het model al ruim 60.000 tweets. Daarover zei ze: „Ik kan die bullshit van jullie idioten niet meer aan. Daarbij maak ik me zorgen om mijn familie. Er worden fragmenten van een kinderprogramma uit het verleden opgerakeld, waardoor sommige mensen denken dat ik iets te maken heb met de Jeffrey Epstein-zaak. Dit is gewoon ziek, ronduit ziek.”