Entertainment/Gossip
777169076
Gossip

Zanger kreeg in december niet één maar twee kinderen

Douwe Bob onthult: ’Vorige maand vader geworden van een tweede meisje’

Douwe Bob

Douwe Bob

Donderdag werd bekend dat Douwe Bob met zijn ex Anouk een kindje krijgt. Even leek het erop dat de zanger met Anouks zwangerschap voor de tweede keer vader zou worden. Maar niets is minder waar: de artiest mag binnenkort voor de derde keer beschuit met muisjes smeren. Hij is in december namelijk niet alleen vader geworden van dochtertje Bobby Lou, maar ook nog van een tweede meisje.

Douwe Bob

Douwe Bob

„Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje”, schrijft de zanger op Facebook. „In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”

Artikel gaat verder onder de video.

Het is niet bekend wie de moeder van Douwe Bobs tweede dochter is. Met kunstenares Loes van Delft verwelkomde hij 9 december meisje Bobby Lou. Met zijn ex Anouk verwacht de artiest later dit jaar een zoon.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop