Nieuws/Entertainment
781746077
Entertainment

WINNEN: Martien Meiland signeert wijn speciaal voor Privé

De MEILANDJES raken niet uitgeproost dit jaar: torenhoge kijkcijfers, een besteller, hun verhuizing naar Hengelo… MARTIEN (59), ERICA (57), MONTANA (26) en MAXIME (25) hebben op de valreep nóg een reden om te wijnen, wijnen, wijnen, want er zijn tijdelijk twee Edition Limitées aan La famille Meiland collectie toegevoegd, een Merlot en Chardonnay.

De lancering werd vrijdag feestelijk gevierd met een borrel met fans. Martien: „We zijn supertrots. Het etiket van het Chateau is vervangen door een afbeelding van onze Nederlandse boerderij in goud, dus dat geeft een hele chique uitstraling.”

De kerst vieren ze waarschijnlijk met zijn tweetjes, en eventueel met Maxime en Leroy. Martien: „Verder gaan we de deur niet uit, ook niet naar familie. Ik denk dat wij gaan proosten op het succes het afgelopen jaar. We hebben het in elk geval gezellig gemaakt thuis. Ik heb zelf twee bomen met lichtjes buiten in het weiland staan, waar ik vanuit de living tegenaan kijk. Daar heb ik een boom met gouden, rode en groene ballen staan.”

Erica: „Ik heb één grote boom, een echte Norman, met maar één bal, waar het hoofd van Bommel op is geschilderd. Less is more.”

Speciaal voor lezers van PRIVÉ hebben de MEILANDJES enkele dozen van hun wijn gesigneerd met alle handtekeningen en een persoonlijke kerstwens voor u! Wie kans wil maken op zes flessen, hoeft alleen maar antwoord te geven op deze vraag.

In welke Nederlandse provincie is de familie Meiland neergestreken?

Mail uw antwoord en uw adres naar [email protected]

Winnaars krijgen maandag bericht en hun prijs natuurlijk voor de feestdagen thuis!