Nieuws/Entertainment

Harvey Weinstein naar kliniek vertrokken

Hollandse Hoogte

Harvey Weinstein is volgens TMZ woensdagavond op het vliegtuig gestapt naar de Amerikaanse staat Arizona. De geplaagde Hollywoodproducent gaat hoogstwaarschijnlijk naar de hoog aangeschreven Meadows-kliniek. De kliniek behandelt patiënten voor verschillende gedragsstoornissen, waaronder seksverslaving.

Hollandse Hoogte

Vlak voordat Weinstein vertrok naar Arizona, ging hij langs bij zijn dochter. Zij belde het alarmnummer om te zeggen dat haar vader suïcidaal en depressief is. Toen agenten aankwamen, was Harvey al weg. Maar TMZ wist hem buiten de deur nog te spreken. „Ik probeer vol te houden, maar het gaat niet goed met mij. Ik heb hulp nodig.”

Weinsteins vrouw Georgina Chapman maakte eerder deze week bekend dat ze haar man aan de kant heeft gezet. In een reactie hierop zegt Harvey tegen New York Post dat hij de beslissing van zijn vrouw begrijpt. „Ik ben er helemaal kapot van. Ik ben mijn vrouw en kinderen verloren. Ik houd meer van hen dan wat dan ook”, begint de filmproducent. „Ik sta achter haar beslissing. Ik heb Georgina geen strobreed in de weg gelegd toen we een scheiding bespraken. Ik moedig haar aan om haar gevoel te volgen. Ik weet dat ze moet doen wat het beste is voor de kinderen, voor zichzelf en haar bedrijf.”

Lees meer over