Nieuws/Entertainment

Cara Delevingne: ’Harvey Weinstein wilde trio’

Hollandse Hoogte

Ook Cara Delevingne heeft in het verleden nare ervaringen gehad met Harvey Weinstein. Op Instagram laat het model weten dat hij een trio met haar wilde na een filmbespreking.

Hollandse Hoogte

Het gaat mis als ze in zijn hotelkamer moet wachten totdat de chauffeur die haar komt ophalen gearriveerd is. Er is ook een andere vrouw aanwezig en Weinstein stelt voor dat de twee met elkaar gaan zoenen. „Ik ben opgestaan en heb hem gevraagd of hij ook wist dat ik kon zingen. Ik ben begonnen met zingen, ik dacht dat dat de situatie beter zou maken, meer professioneel, als een auditie. Ik was zo zenuwachtig.”

Maar de filmproducent geeft niet op. „Daarna liep hij met me mee naar de deur en probeerde me op de mond te zoenen. Ik heb hem tegengehouden en kon weg komen.”

Delevingne kreeg uiteindelijk de rol in de film, maar ze voelt zich daar vandaag de dag nog steeds niet lekker bij. „Ik heb altijd gedacht dat hij me die rol gegeven heeft vanwege wat er gebeurd is. Sindsdien voel ik me akelig dat ik de rol aangenomen heb. Het voelt alsof ik het niet verdiende.”

Ze heeft lang getwijfeld of ze haar verhaal moest vertellen, zo geeft ze op Instagram toe. Maar uiteindelijk besloot ze om het toch te doen. „Ik wilde zijn familie geen pijn doen. Ik voelde me schuldig, alsof ik iets fout gedaan had. Ik was er bang voor dat dit bij veel vrouwen die ik ken gebeurd is, maar dat niemand iets durfde te zeggen omdat ze bang zijn.” Bij haar persoonlijke verhaal plaatst ze een foto waarop te lezen is: Schaam je niet voor je verhaal, het zal anderen inspireren.

Lees meer over