Nieuws/Entertainment
785717
Entertainment

RTL 4 nagelt soapidool op eigen zender aan schandpaal

Ferry Doedens in de steek gelaten

Soapster FERRY DOEDENS (25) werd vrijdag nota bene door eigen ’GTST’-collega MARJOLEIN KEUNING, en ook nog eens op de eigen zender RTL 4, aan de schandpaal genageld. Hij zou te vaak te laat op de set verschijnen, de strakke opnamen in gevaar brengen en daarom door ENDEMOL zijn ontslagen. Maar zowel zijn collega’s als de makers van de serie wisten volgens 'insiders' heel goed wat er werkelijk met de jonge acteur aan de hand was…

Het geheim van Meerdijk ligt op straat: de makers van RTL4’s tv-hit GTST hebben de problemen met een van de grote idolen uit de reeks, Ferry Doedens (25), niet langer binnenskamers weten te houden. Sterker nog, ineens werd er een enorme openheid vanuit het doorgaans gesloten GTST-bolwerk betracht; Endemol koos ervoor Ferry’s verrassende ontslag op de soapzender bekend te maken en ook nog eens door zijn eigen collega Marjolein Keuning (52), Maxime Sanders in de serie, in RTL Boulevard te laten voorlezen!

Over de reden waarom het doek valt voor de jonge acteur hield zij zich daarna weer ineens opvallend op de vlakte; alsof Marjolein er zelf geen getuige van is geweest hoe Ferry, zichtbaar voor iedereen, zes jaar lang worstelde met zijn populariteit, de gevolgen van zijn plotselinge roem en succes en de verleidingen die verder op zijn pad kwamen.

Lees alles over die verleidingen en hoe de producent Ferry gewoon liet wegslippen...