Nieuws/Entertainment
787552
Entertainment

'Ik ben prima in orde'

George Michael ontkent crackverslaving

George Michael verwijst het verhaal van een familielid over zijn crackverslaving naar het rijk der fabelen.

Jackie Georgiou, de vrouw van George's neef, vertelde vandaag in de Britse krant The Sun dat hij zich eerder in een peperdure afkickkliniek liet opnemen wegens een slopende verslaving aan crack, cocaïne, alcohol en marihuana. "Het ging van kwaad tot erger. Hij zou uiteindelijk worden opgesloten of sterven. Ik vreesde dat hij dood zou gaan."

George, die nooit reageerde op de verhalen rond zijn verblijf in een afkickkliniek, kwam rap in actie en laat middels een woordvoerder weten dat het verhaal onjuist is. "Normaal reageren wij niet op privézaken, maar wij willen in dit geval het verhaal van een vrouw van een ver familielid, met wie hij al jaren geen contact meer heeft, ontkrachten", aldus zijn woordvoerder tegen de Britse krant Mirror. "Het is dus ook niet verrassend dat de verhalen totaal niet juist zijn. Verder geven wij geen commentaar omdat deze kwestie nu in de handen van meneer Michael's advocaten ligt."

Overigens lijkt het erop dat George ooit wel close was met zijn neef en diens vrouw, want hij is de peetvader van hun twee zoons.

'Onzin'

George liet het zelfs niet bij de verklaring van zijn woordvoerder alleen, later ontkende hij het verhaal zelf nog een keer op Twitter. "Aan al mijn lieffies, geloof die onzin van iemand die ik niet meer ken en al achttien jaar niet heb gezien alsjeblieft niet." Hij benadrukt dat het goed met hem gaat. "Ik ben prima in orde en geniet net als jullie van Wimbledon. Liefs, De Zingende Griek xxx."