Entertainment/Gossip
787898392
Gossip

Amerikaan doet opnieuw verzoek tot gratie

Tiger King Joe Exotic lijdt aan prostaatkanker: ’Mijn lichaam is moe’

Joe Exotic (rechts).

Joe Exotic (rechts).

Bij Joe Exotic, de extravagante ster uit de Netflix-docuserie Tiger King, is prostaatkanker vastgesteld. De voormalige dierentuineigenaar zit een gevangenisstraf van 22 jaar uit en verzoekt president Joe Biden om gratie. „Mijn lichaam is moe.”

Joe Exotic (rechts).

Joe Exotic (rechts).

De 58-jarige Joseph Maldonado-Passage, zoals Joe Exotic in het echt heet, werd achter slot en grendel gezet voor onder meer dierenmishandeling en het beramen van een moord op zijn aartsvijand Carole Baskin. Hij heeft meerdere keren vrijlatingsverzoeken ingediend, maar die werden telkens afgewezen.

Exotic laat op Twitter weten dat zijn advocaat hem op de hoogte heeft gesteld van de diagnose. „De gevangenis heeft toestemming gegeven om te onderzoeken in welk stadium de ziekte zich bevindt. Mijn lichaam is moe en ik ben ontzettend veel afgevallen.”

Ook zegt de Amerikaan dat hij voortdurend overgeeft en heeft gesmeekt om vrijgelaten te worden. Hij wil dan ook dat president Biden hem gratie verleent. „Help mij en teken het presidentieel pardon, wat Trump naliet, zodat ik naar huis kan gaan en medische zorg en fatsoenlijk eten kan krijgen.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo