Nieuws/Entertainment
788045
Entertainment

'George Michael verslaafd aan crack'

Een familielid is uit de school geklapt over de verslavingen van George Michael. Zo checkte hij vorig jaar in bij een afkickkliniek in Zürich vanwege onder meer een crackverslaving.

In The Sun vertelt familielid Jackie Georgiou dat George Michael een verwarde en door drugs bedorven wrak was toen hij de peperdure Zwitserse kliniek betrad.

De vrouw van de neef van George Michael vertelt dat zijn familie vreesde voor zijn dood, omdat hij naast crack ook cocaïne, alcohol en marihuana gebruikte voordat hij zich liet overhalen professionele hulp te zoeken.

"Hij rookte crack. Hij was op het punt aanbeland dat hij helemaal stond te trillen. 'Ik heb het nodig', zei hij dan. Er waren feesten waarbij hij instortte en mensen hem moesten optillen van de vloer. Hij werd wakker in braaksel, vreselijke dingen. Hij was zo dun, zo ziek", vertelt Jackie.

''Het ging van kwaad tot erger. Hij zou uiteindelijk worden opgesloten of sterven. Ik vreesde dat hij dood zou gaan." Zijn familie zocht hem in juni op in Zwitserland om zijn 52e verjaardag te vieren. "Iedereen in de familie was het erover eens: George is niet meer dezelfde persoon. De sprankeling is verdwenen. Hij is zichzelf niet meer sinds het drugsgebruik."