789282
Entertainment

'We zijn blij dat het voorbij is'

Rafael en Sabia uit elkaar

Het is over en uit tussen Rafael van der Vaart en Sabia Engizek, en zijn familie is daar niet rouwig om...

Geruchten deden al een tijdje de ronde dat de twee niet langer samen zouden zijn. De breuk is vandaag echter bevestigd door familie van Rafael aan Shownieuws.

"Wij zijn blij dat het voorbij is. Voor hem is het ook beter", zegt de bron. Eerder leek het er nog op dat het showbizzkoppel zou gaan trouwen. "Ja, ooit gaat hij wel trouwen. Als hij iemand heeft gevonden die bij hem past."

De familie van de voetballer zegt niet te weten waarom de twee uit elkaar zijn. Rafaels keuze voor Sevilla zou niet de keuze voor Sabia zijn geweest, zo berichtte Privé eerder. Niet alleen omdat hij daar het minste ging verdienen, maar ook omdat hij zo onder een huwelijk met haar uit kwam… 

Rafael en Sabia hebben ruim twee jaar een relatie gehad. Eerder had Rafael een relatie met Sylvie Meis. Na de scheiding viel hij in de armen van Sabia, de voormalige hartsvriendin van Sylvie. Sabia was voorheen getrouwd met voetballer Khalid Boulahrouz. Ze kregen twee kinderen. Sabia heeft ook een dochter van nachtclubeigenaar Milan Bakrac.

De twee vieren op dit moment apart van elkaar vakantie; de één bevindt zich in Marbella, de ander op Ibiza.