Nieuws/Entertainment
790220
Entertainment

Jennifer Garner zoekt troost bij vriendinnen

Jennifer Garner heeft haar nauwe vriendenkring ingeschakeld voor steun gedurende haar scheiding van Ben Affleck.

"Jen heeft veel op vrienden geleund. Ze heeft een kringetje vrienden om haar heen die ze echt vertrouwt en die haar beschermen. Haar vriendinnen hebben haar erg gesteund", vertelt een bron van People. "Ze willen dat ze gelukkig is."

Jennifer Garner, die dinsdag haar scheiding met Ben bevestigde in een gezamenlijke verklaring, heeft vrienden van jongs af aan en vertrouwelingen die ze in Hollywood heeft leren kennen. Jennifer heeft eveneens een nauwe band met haar zussen Melissa en Susannah.

De actrice is diepgeworteld in haar geboorteplaats Charleston in West Virginia, waar haar moeder en jongere zus Susannah nog steeds wonen. Jennifer en Ben gingen er vaak op vakantie om de familie te bezoeken en doopten hun zoontje Samuel (3) zelfs daar in de kerk.

"Ik voel me fortuinlijk dat ik mocht opgroeien in een plaats waar mensen naar elkaar omkijken'', zegt Jennifer er zelf over in een interview met Southern Living. "Waar ik ook ga, het eerste wat ik doe is een groep om me heen bouwen. Dat komt omdat ik zo ben opgegroeid."