790227
Entertainment

Nicolette van Dam feest in rode jurk

FOTO'S - Nicolette van Dam en haar geliefde Bas stappen zaterdag na honderd maanden samen, eindelijk in het huwelijksbootje. Vrijdag barstte het feest al los en verscheen het gezin gehuld in rode outfits.

Nicolette van Dam belooft zaterdag eeuwige trouw aan haar Bas in het Spaanse Girona. De dag voor hun huwelijk doste hun gezin zich uit in vuurrode feestelijke outfits. De presentatrice droeg een verbluffende rode japon van Addy van den Krommenacker.

Dochtertjes Lola-Lily en Kiki-Kate droegen traditionele Spaanse jurkjes, ook in de kleur van de liefde. De gasten van het huwelijk trokken vrijdagavond kleding in witte tinten aan, ter gelegenheid van de 'pre-wedding'.

Wat Nicolette zaterdagavond zal dragen is nog niet bekend, al liet ze eerder ontvallen dat ze voor een traditioneel witte jurk gaat. Wat wel zeker is, is dat de trouwplechtigheid zal barsten van de sterren. Onder meer Marco en Leontien Borsato, John Ewbank en vriendin Kelly Weekers, Jamai Loman en Fred van Leer zijn van de partij op het kasteel.