Nieuws/Entertainment
791195
Entertainment

Model Sylvia Geersen 'te dun'

Je hebt slank en je hebt máger. Fans van Sylvia Geersen vinden dat het model véél te dun is geworden. Ze maken zich zorgen om hun idool en steken hun commentaar niet onder stoelen of banken.

Bij recente foto's van Sylvia krijgt de van oorsprong Rotterdamse een hoop kritiek. "Wat word je dun, zeg" en "Voorheen vond ik jou mooier. Persoonlijk vind ik je nu niet meer mijn ideaal beeld", schrijven een paar teleurgestelde volgers.

 

Bikinifoto

Dat gaat zo al een paar weken en Sylvia lijkt het zat te zijn, want met een tekst die ze bij een bikinifoto plaatst, reageert ze op de kritiek. Ze schrijft: "Ik wilde even iets kwijt aan de jonge meiden... Ik ben heel gezond en ik sport veel. Dat ik afval, is omdat ik train voor een klus die eraan komt. Als je niet eet, zie je er niet zo uit...".

Zonde

Boodschap: ik honger mezelf niet uit. Dat is voor veel fans toch niet genoeg. "Jammer dat je zo mager bent geworden, Syl. Verder ben je echt perfect!" De meeste volgers vinden het vooral heel zonde dat Sylvia nu zo mager en gespierd is. Ze herinneren het model aan haar voorbeeldfunctie. De foto staat niet lang online. Binnen een uur verwijdert Sylvia het kiekje om nog onbekende redenen.