Nieuws/Entertainment
792881
Entertainment

OG3NE’s Amy wil moeder vanavond trots maken

OG3NE

OG3NE

Voor het eerst laat OG3NE vanavond hun nieuwe single horen, tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Een single waar ze hard aan hebben gewerkt, na een tijd van diepe rouw om het verlies van hun moeder Isolde. Amy hoopt dan ook haar moeder vanavond enorm trots te maken, schrijft ze in een ontroerende post op Instagram.

OG3NE

OG3NE

„De tijd gaat zo snel en tegelijkertijd veel te traag. Er gaat geen minuut voorbij zonder dat ik aan je denk En ik koester iedere foto die ik van je/met je heb. Ik hoop dat we je vanavond verschrikkelijk trots gaan maken. Je hebt een gouden plek in mijn hart”, schrijft ze.

Vanavond, precies drie maanden na het overlijden van hun moeder Isolde, treden de zussen op tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Daar zingen Lisa, Amy en Shelly hun nieuwe single, waar het publiek gretig naar uitkijkt. De drie zussen beloofden op Twitter een grote verrassing: „Zoals jullie misschien wel weten zijn we de afgelopen tijd druk bezig geweest met het maken van nieuwe muziek. En nu is het zo ver. We gaan een preview geven van onze nieuwste single op een manier zoals je nog niet hebt gezien.”

Na het overlijden van hun moeder deed OG3NE het een tijdje rustig aan om hun verdriet te verwerken. Inmiddels zijn de zussen weer volop aan het optreden. Toch blijken hun gedachten ook in de drukte en hectiek van deze tijd vanzelfsprekend ook regelmatig bij moeder Isolde te zijn. Ook vader Ricardo gedenkt vandaag aan zijn grote liefde.