Nieuws/Entertainment
793647202
Entertainment

Victoria Beckham tevreden met imperfecties

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Victoria Beckham worstelde vroeger geregeld met haar figuur. Maar nu ze 45 is, heeft ze vrede met haar lichaam. In een openhartig interview met Harper’s Bazaar vertelt de mode-ontwerpster dat ze haar imperfecties eindelijk kan omarmen.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

„Of ik mezelf mooi vind?”, vraagt Victoria zich in het interview af. „Nee, absoluut niet. Maar ik maak het beste van wat ik heb. Ik zie mijn onvolkomenheden en gebreken en ik glimlach erom. Het is wie ik ben en ik ga niet proberen dat te veranderen.”

Het heeft lang geduurd voor ze haar lichaam kon accepteren, bekent ze. „Ik werk hard, ik zie er goed uit, ik heb vier kinderen waar ik ongelofelijk trots op ben, een geweldige echtgenoot en ik ben tevreden. Als je jong bent kun je je met de gekste dingen bezighouden. Als je ouder wordt, leer je hoe je comfortabel in je vel zit.”

De voormalige Spice Girl heeft tegenwoordig andere prioriteiten. Ze stort zich volledig op haar gezin en haar werk. „We proberen altijd thuis te zijn rond etenstijd”, zegt Victoria, die samen met haar man David Beckham vier kinderen heeft. „Daar zijn we heel strikt in als we in Londen zijn. Om 18.00 uur zijn we allemaal samen, eten we en praten we met elkaar over de dag. We communiceren veel, we zijn een heel hecht gezin.”

Na het recente nieuws over de gedwongen bezuinigingen die zij moest doorvoeren nadat haar mode-imperium voor maar liefst 42 miljoen euro schulden had, benoemt Victoria ook haar worsteling om haar zakelijke imperium te behouden. „Je realiseert je dat het veel moeilijker is om succes te behouden dan om het daadwerkelijk te bereiken. Het is niet zo glamoureus als mensen denken.”