Nieuws/Entertainment
794444
Entertainment

Nieuwe liefde voor Nicole Scherzinger

FOTO - Nicole Scherzinger bekende onlangs nog moeite te hebben om haar ex Lewis Hamilton met andere vrouwen te zien, maar nu heeft ze zelf een nieuwe liefde aan de haak geslagen.

De voormalig Pussycat Doll geniet van haar vakantie op het Griekse eiland Mykonos, maar dat doet ze niet alleen. Haar 37ste verjaardag viert Nicole Scherzinger namelijk uitgebreid met haar nieuwe geliefde, voetballer Pajtim Kasami.

Op Instagram deelde ze al vakantiekiekjes terwijl ze met haar vriendinnen met volle teugen geniet, maar maandag doken er intieme beelden op van Nicole die liefkozend haar spierbundel zoent.

Dat allemaal terwijl haar ex Lewis Hamilton haar diezelfde dag nog uitgebreid feliciteerde via Instagram. "We hebben veel gedeeld door de jaren heen en ik zou het voor geen goud anders willen. Onze herinneringen samen kunnen ons niet worden afgenomen, ik ben dankbaar voor de tijd die we samen hadden", aldus de Formule 1-coureur.

Met de komst van deze nieuwe hunk lijkt een hereniging tussen de ex-en die al meermalen bij elkaar kwamen, uitgesloten. Ook Lewis zou al verder zijn gegaan na de breuk, met niemand minder dan model Kendall Jenner.