Nieuws/Entertainment
794445
Entertainment

Dré Hazes wil relatie niet verpesten

Dré Hazes (21) heeft het ontzettend leuk met zijn zestien jaar oudere vriendin Monique, maar op kinderen zit hij voorlopig nog niet te wachten.

"Ik ben nog niet klaar voor kinderen. We hebben het zo leuk samen, en zoiets zou het alleen maar kunnen verpesten", vertelt hij in het radioprogramma Goeiemorgen Lex op 100% NL. Eerder gaf Dré nog aan dat hij Monique wel ziet als de moeder van zijn kinderen.

Ruzie

De zoon van André Hazes gaat door een moeilijke periode. Hij heeft geen contact met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. "Het gaat even niet zoals het hoort en het is voor ons allemaal heel moeilijk. Ik denk dat het goed is dat we op een dag met elkaar om de tafel gaan zitten om het erover te hebben, maar het zit er helaas nog niet in," vertelt de geëmotioneerde Dré.

Waarom het gezin ruzie heeft wil Dré niet kwijt. Dat het niet langer botert tussen moeder en zoon zou te maken hebben met de nieuwe, oudere, liefde van Dré. Zo zou ze volgens moeder Rachel veel te veel haast willen maken met kinderen. Ze had vanalles aan te merken op de vrouw die haar als schoondochter werd gepresenteerd.