Nieuws/Entertainment
794465
Entertainment

Kerry Katona geplaagd door boze geesten

Ex-Atomic Kitten Kerry Katona wordt naar eigen zeggen geplaagd door geesten. De Britse tv-persoonlijkheid heeft daarom een team van zeven professionele ghostbusters ingehuurd.

Alles gaat mis in het leven van de 34-jarige blondine. "Negatieve energie achtervolgt me al mijn hele leven", vertelt ze aan The Sun. Kerry is overtuigd dat geesten voor haar problemen met drugs, liefde, geld en gezondheid verantwoordelijk zijn.

Toen Kerry's partner, George Kay, vorige week naar het ziekenhuis moest nadat de rechterkant van zijn gezicht plotseling verlamd was, was voor de moeder van vijf kinderen de maat vol. Ook George was er helemaal klaar mee. "Ik weet honderd procent zeker dat het de geesten zijn", zei hij. De twee zouden de afgelopen tijd pennen en speelgoedauto's vanuit het niets hebben zien bewegen.

Het team van zeven man was afgelopen weekend op bezoek bij het koppel. De duivelbezweerders besprenkelden volgens de Engelse krant het huis met heilig water en zout en lazen uit de Bijbel. Er zou tegen Kerry, die volledig in tranen was, gepraat zijn via een 'echo voicebox'. Een mannelijke stem zou hebben gezegd dat ze het huis moet verlaten.

Volgens een van de ghostbusters was het huis van Kerry en Kay zelfs een van de meest geplaagde huizen waar ze ooit was geweest. Of de handelingen van het team succesvol zijn geweest moet de komende tijd blijken.