Nieuws/Entertainment
794466
Entertainment

Dré Hazes woont praktisch samen

André Hazes (20) wil niet langer flierefluiten en vindt de tijd rijp zich te gaan settelen met zijn zestien jaar oudere vriendin Monique Noël.

"Officieel heeft Monique nog haar eigen huis, maar 90 procent van de tijd is ze bij mij in Vinkeveen. Eigenlijk wonen we gewoon samen", onthult de jonge zanger.

Dré en Monique leerden elkaar kennen via Facebook. "Het eerste halfjaar hebben we elkaar berichtjes gestuurd en uiteindelijk hebben we afgesproken bij mij thuis. En toen sloeg de vonk over."

Het leeftijdsverschil levert geen problemen op, zegt Hazes in Story. ''Ik heb het leeftijdsverschil tussen ons nooit als een probleem gezien. Ik voel me veel ouder dan twintig. Misschien komt dat door de wereld waarin ik leef en wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt. Monique heeft in het verleden ook nogal wat voor de kiezen gekregen. We kunnen samen heel goed praten over wat we hebben doorgemaakt."

Het jurylid van Bloed, zweet & tranen lijkt al klaar voor de volgende stap. "Als onze liefde zich zo blijft ontwikkelen, zie ik ons zeker trouwen en dan komen er ook kindjes. Tenminste, als ons dat gegeven is. Monique heeft een kinderwens en met het oog op haar leeftijd is het verstandig daar niet al te lang mee te wachten. Nu is het daar nog te vroeg voor. We hebben pas een halfjaar een serieuze relatie. Maar de toekomst ziet er goed uit voor ons. Ik zie Monique echt wel als de moeder van mijn kinderen."