Nieuws/Entertainment
794520
Entertainment

Zwangere Trijntje zet huis te koop

De zwangere Trijntje Oosterhuis gaat een nieuwe start maken met haar vriend Alwin Lewis. Ze heeft haar huis in Noordeinde te koop gezet.

Dat meldt de website Bekende Buren. De vraagprijs van het huis is onbekend. Zelf kocht Trijntje de woning in 2005 met haar toenmalige man Sander van den Eeden voor een prijs van 750.000 euro. Volgens de website rust er voor een bedrag van in totaal 1.250.000 aan hypotheken op.

De woning in de buurt van Alkmaar biedt een woonoppervlakte van 320 vierkante meter telt vijf slaapkamers en bevat twee badkamers, inclusief een sauna. Onder de keuken bevindt zich een wijnkelder. Het gastenverblijf in de riante tuin is in momenteel in gebruik als studio. Naar verluidt zou Trijntje weer dichterbij Amsterdam willen wonen.

Trijntje maakte donderdag bekend zwanger te zijn. De 42-jarige zangeres is in december uitgerekend. Daarom heeft ze haar optreden in de Heineken Music Hall afgelast. In februari pakt ze de draad weer op en staat ze met de Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Het wordt het derde kind van Trijntje, die al twee zoons heeft.