Nieuws/Entertainment
794522
Entertainment

Zoon Willem Ruis: 'Derek Ogilvie is een wanvertoning'

Derek Ogilvie, beroemd medium, mentalist en babyfluisteraar, wordt gezien als een helderziende, maar ook hij gaat wel eens compleet de mist in. Dat heeft de zoon van de overleden Willem Ruis laten weten.

Dat deed Nicolas Ruis in een interview met Radio 10. Zijn zus, Eva Ruis, was te gast bij het beroemde medium. Ook Mirjam, de zus van Bart de Graaff, was daar bij.  Ogilvie haalde perongeluk de beroemde familieleden door elkaar.

Ruis: "Hij had zich waarschijnlijk erg goed ingelezen. Want bij mijn zus vertelde hij alles over Bart de Graaff en bij de zus van Bart de Graaff vertelde hij alles over Willem Ruis. "

De zoon van Willem Ruis vindt het een schandalige wanvertoning: "Hij viel ontzettend door de mand door de personen om te draaien. Het is ook niet uitgezonden. Hij vertelde zelfs dat mijn vader, Willem Ruis, zijn eigen omroep had opgericht. Het was vreselijk gênant.”

Donderdag werd bekend dat Ogilvie stopt in Nederland. Hij zegt: "Na acht jaar in Nederland te hebben getoerd is het tijd voor een nieuwe uitdaging. In The Final Unexpected Tour hoop ik voor de laatste keer een groot aantal Nederlanders comfort, liefde en steun te kunnen bieden door contact te leggen met hun overleden dierbaren." Hij is dit najaar nog een laatste keer met zijn tournee in de Nederlandse theaters te zien.