Nieuws/Entertainment
794534
Entertainment

Albert Verlinde in tranen bij afscheid Onno Hoes

Foto's - Onno Hoes nam zaterdag noodgedwongen afscheid als burgemeester van Maastricht. Zijn ex Albert Verlinde was ook bij de beladen gebeurtenis aanwezig, en hield het niet droog.

Terwijl Onno het woord nam en nog maar eens refereerde aan de gebeurtenis die resulteerde in zijn aftreden, namelijk een uitzending door PowNed over zijn date met de 21-jarige Robbie Hasselt waarin te zien was hoe Onno seksuele toespelingen maakte, droogde zijn emotionele ex-echtgenoot Albert zijn tranen...

Albert en Onno maakten eind vorig jaar bekend dat ze na een relatie van 22 jaar uit elkaar gaan. Maar, ondanks alles zijn de twee nog steeds de beste vrienden, bleek ook weer vandaag.

De ellende begon toen Onno in december 2013 zoenend met de 25-jarige Ruud op de gevoelige plaat werd vastgelegd. Later die maand wist Privé te melden dat Onno al een aantal keren de lakens had gedeeld met diezelfde 'toyboy'. Ondanks alle slippertjes gaf Albert zijn man in eerste instantie nog een kans, vertelde hij destijds: "We hebben op de resetknop gedrukt." Maar uiteindelijk was er toch teveel gebeurd om de relatie nog te kunnen redden. Toen Onno 'betrapt' werd met Robbie, was zijn huwelijk al op de klippen gelopen.

Onno wordt op 1 juli opgevolgd door Annemarie Penn-te Strake.