Nieuws/Entertainment
794547
Entertainment

Babette van Veen deelt naaktportret

FOTO - Babette van Veen, die vanavond na lange tijd weer in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien is, heeft haar volgers op Twitter getrakteerd op een oud naaktportret.

Op het schilderij is Babette topless te bewonderen. "Ze zijn me hier niet vergeten hoor, m'n schilderij hangt er al 25 jaar. Geen idee waarom...", schrijft 'Linda' bij de foto van het kunstwerk, die vermoedelijk in de studio van GTST aan de wand hangt.

De 47-jarige actrice speelde van 1 oktober 1990 tot 2 januari 1998 in de populairste soap van Nederland. Eind 2005 was ze opnieuw enkele maanden in GTST te zien.

Babette, die vanavond terugkeert in de rol van Linda Dekker, heeft alleen maar positieve reacties gehad vanuit haar omgeving op de comeback. Linda keert samen met haar zoon terug uit Canada na een roerige tijd en hoopt in Meerdijk opnieuw haar geluk te vinden.

Hoe lang ze de rol van Linda mag vertolken is nog geheim vertelde ze vanmorgen bij Radio 10. "Ik heb een contract voor onbepaalde tijd dat elk jaar verlengt wordt of niet. Ik ga ervan uit, tenzij ik me schandelijk ga misdragen, dat ik er voor langere tijd in zit", liet ze weten.

Wel liet ze weten dat haar kinderen weinig onder de indruk zijn van haar stijgende roem. "Ze vindt het voornamelijk zelf heel leuk", zeggen haar kinderen over haar terugkeer naar Meerdijk.