Nieuws/Entertainment
794553
Entertainment

Kanye West geconfronteerd met Kims sekstape

FOTO'S - Kanye West verklaarde zichzelf tijdens Glastonbury twee keer tot 'de grootste levende rocklegende', maar moest wel tegen een beeld uit de sekstape van zijn vrouw Kim aankijken.

Kim Kardashian werd bekend doordat haar sekstape met Ray J. werd verkocht door haar moeder Kris Jenner. Een intiem beeld uit dit filmpje was op een vlag geprint door een fan van Kanye West, die mee had genomen naar zijn optreden op Glastonbury.

Zodoende werd Kanye tijdens zijn optreden geconfronteerd met het seksuele kiekje van zijn vrouw en haar ex. Ondertussen was Kim, in het publiek aanwezig, totaal gefocused op haar echtgenoot. Vol trots plaatste de vier maanden zwangere realityster een kiekje van de man die zich eerder met God vergeleek. Ze deelde zelfs een foto van het publiek waarop meerdere vlaggen te zien waren, zonder de pikante vlag duidelijk in beeld te brengen.

Ook haar jongere stiefzusje Kendall Jenner bezocht het festival. Samen met vriendinnen Gigi Hadid en Cara Delevingne genoten zij van het optreden van Kanye, waar voorafgaand aan het festival nog een petitie voor werd gestart om hem te boycotten. Ook werd Kanye tijdens zijn show onderbroken doordat een engelse komiek het podium op was geklommen, zoals Kanye zelf eerder deed bij Taylor Swift en Beck.