Nieuws/Entertainment
794588
Entertainment

Katie Price verklapt affaire met Joe Hart

Katie Price heeft Joe Hart op een wel heel bijzondere wijze gefeliciteerd met zijn huwelijk. De stoeipoes hintte naar een affaire tussen haar en de keeper van Groot-Brittanië.

"Alle Harten gaan uit naar het getrouwde stel, maar zal hij haar de waarheid over ons gaan vertellen?", schreef Katie Price vlak nadat bekend werd dat Joe Hart in het huwelijksbootje was gestapt met zijn Kimberly Crew.

Katie verwijderde haar bericht op Twitter enkele uren later, maar het was haar bijna twee miljoen volgers niet ontgaan. Ook het pasgetrouwde stel zou het onder ogen hebben gekregen. "Het geen perfecte start van het getrouwde leven", laat een vriend van het stel weten aan The Sun.

"Helaas had Katie pas een paar uur later door wat de impact van haar bericht zou zijn op het kersverse bruidspaar. Het is een onwelkome afleiding na de festiviteiten van de dag ervoor", bekende een van de 150 bruidsgasten die verder niet inging op het gerucht.

Op de Italiaanse bruiloft waar de drank rijkelijk vloeide, barstte het van de sterren. Zo verraste Kimberly's favoriete zanger, Olly Murs, het stel met een optreden.