Nieuws/Entertainment
794940
Entertainment

Sterren vieren homohuwelijk

Nationale én internationale sterren uiten op sociale media hun vreugde over het nieuws dat homoseksuelen nu in heel Amerika kunnen trouwen.

Voorheen hadden twee mensen van hetzelfde geslacht met een relatie niet in elke Amerikaanse staat dezelfde rechten. Staten mogen in de ogen van het Amerikaanse hooggerechtshof het homohuwelijk nu niet meer verbieden.

Conservatieve Amerikanen gruwen van de uitspraak, maar artiesten uit binnen- en buitenland zijn veelal dolblij en uiten dat op Instagram en Twitter. Daarbij gebruiken ze de hashtag #LoveWins.

Van Kelly Osbourne en Lea Michele tot Cara Delevingne, Moby, Miley Cyrus en onze eigen Doutzen Kroes, Laura Jansen en Manuel Venderbos.

Zo jubelt Miley Cyrus dat ze blij is dat ze nu door de wet niet meer tegen wordt gehouden om van een vrouw te houden. "Fijn dat ik nu niet meer met 50 procent beperkt wordt in mijn keuze!". Ook voor Snooki is het een bijzondere dag. Zij mocht onlangs trouwbeambtenaar tijdens het huwelijk van twee goede homovrienden en gunt het alle homoseksuelen om samen zo gelukkig te zijn. Kelly Osbourne gaat uit haar dak: "Zó blij dat ik moet huilen!"