Nieuws/Entertainment
795570307
Entertainment

Cast The Hills belooft weer veel drama in reboot

Mischa Barton en Justin 'Bobby' Brescia

Mischa Barton en Justin 'Bobby' Brescia

Ruzies en romances zijn weer aan de orde van de dag in de reboot van de MTV-realityserie The Hills. De nieuwe reeks New Beginnings zit weer vol drama, zo belooft Justin ’Bobby’ Brescia, die opnieuw een van de vaste castleden is.

Mischa Barton en Justin 'Bobby' Brescia

Mischa Barton en Justin 'Bobby' Brescia

„Oh yes, er is weer van alles aan de hand”, laat Justin weten aan BuzzE. „Nieuwe ruzies, nieuwe romances, nieuwe vlammen. We hebben het nodig.” Dat iedereen nu een paar jaartjes ouder is, maakt volgens hem niet veel verschil. „Je zou denken dat iedereen ook wat wijzer is geworden. Iedereen heeft meer bagage op zak, maar heeft daarom misschien ook wel meer te verliezen.”

Na een afwezigheid van negen jaar, de laatste uitzending van The Hills werd in 2010 uitgezonden, kunnen fans straks weer schaamteloos genieten van de perikelen van oude bekenden als Heidi Montag en Spencer Pratt, Audrina Patridge en Whitney Port. De grootste sterren uit het origineel, Lauren Conrad en Kristin Cavalleri, keren niet terug.

Toeval

„Het was heel leuk om iedereen weer terug te zien na al die jaren”, aldus Justin. „Het voelde echt als thuiskomen. Het grappige is: de afgelopen jaren heb ik nauwelijks aan ze gedacht en toch mis je ze.”

In New Beginnings worden ook een aantal nieuwe personages door de camera’s gevolgd, waaronder niemand minder dan Hollywood-ster Mischa Barton. De actrice is min of meer per toeval in de groep beland, vertelt ze. „Ik kende Heidi en Spencer al wel en leerde de rest kennen tijdens de VMA’s.”

Dvd-box

En zo raakte Mischa, vooral bekend van haar rol in de serie The O.C., plotseling betrokken bij de reboot van The Hills, al stond ze niet direct te trappelen om mee te doen. „Dat was nog een heel proces. Ik heb er twee of drie maanden over na moeten denken, maar uiteindelijk leek het me hartstikke leuk.”

Opvallend genoeg had Mischa nog nooit naar The Hills gekeken. „Ik had geen idee wat er allemaal in het verleden is gebeurd, maar ik ben vrij snel bijgepraat”, lacht ze. „En anders heb ik nog wel een dvd-box voor je”, vult Justin aan.

De eerste aflevering van New Beginnings wordt op 30 juni in Nederland uitgezonden. Amerika is maandag al aan de beurt.