Nieuws/Entertainment

'Dwangmatige' Gijs slaat topmodel aan de haak

Door van onze redactie

Gijs Schellekens heeft door zijn deelname aan Levenslang met dwang niet alleen zijn dwang overwonnen. Hij sloeg ook nog eens Hollands Next Topmodel Nicky Opheij aan de haak.

Gijs had niet kunnen bedenken dat de reis naar Thailand voor het programma Levenslang met dwang hem zoveel zou brengen. "Ik heb zoveel aan die reis gehad, veel meer dan ik had verwacht", laat hij weten aan LINDAnieuws.

De aandacht die Gijs kreeg na zijn deelname aan Levenslang met dwang was wel even wennen, maar hij hield er ook zijn vriendin aan over. Hollands Next Topmodel winnares Nicky Ophey zocht contact met hem via Facebook. "Toen hebben we een paar keer afgesproken, en nu hebben we een relatie", onthult Gijs.

Gelukkig is zijn dwang grotendeels weg, want ook tijdens de seks voelde hij zich gedwongen zijn dwang uit te voeren bekende Gijs in het programma. "Maar dat is nu gelukkig helemaal weg", laat hij weten. In momenten van spanning heeft hij wel nog soms een terugval.

De handelingen die Gijs moest uitvoeren kwamen voort uit zijn angst om opnieuw ziek te worden. Daarom moest hij álles beginnen en eindigen met rechts, veel handelingen drie, zeven of achttien keer doen en altijd in dezelfde volgorde.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));