Nieuws/Entertainment
796060
Entertainment

Arjen Lubach op de vingers getikt door winkelketen

Arjen Lubach kreeg dinsdag een telefoontje van een bekende winkelketen... 

De keten, V&D, wilde dat de cabaretier het logo School Campus 2015-2016 zou verwijderen van Instagram. Hij heeft het plaatje braaf vervangen.

De cabaretier had zich laten inspireren door de hit Drank & Drugs van Lil' Kleine en Ronnie Flex, die met hun single op nummer 1 staan in de hitlijst. Lubach had daarom een drinkbeker van de tekst 'drank' voorzien en op het bijbehorende broodtrommeltje de tekst 'drugs' gefotoshopt. "De hit voor aankomend schooljaar", schreef Arjen erbij.

Dinsdagmiddag had hij de foto op verzoek van het warenhuis verwijderd. "V&D belde. Of ik hun logo niet wilde misbruiken. Prima joh, haal ik 'm toch weg. Ze hebben 't toch al zo moeilijk", schreef hij vervolgens. Hij suggereert daarbij dat het hiphoplabel Top Notch de broodtrommel en de beker op de markt kan brengen. "Als de V&D het niet wil, misschien moet Top Notch ze zelf dan maar gaan maken."

Schrijver Kluun oppert in een reactie: "Dus nu allemaal massaal V&D bellen of ze de drank- en drugsbroodtrommel en drinkbeker nog in voorraad hebben."