Nieuws/Entertainment
796155
Entertainment

Weg vrij voor kleine diva en nieuwe minnaar

Verkast Sylvie Meis naar Zürich?

Nu Rafael van der Vaart van Hamburg naar Sevilla vertrekt, is ook voor Sylvie Meis de weg vrij. De kleine diva zou verhuisplannen hebben, richting haar nieuwe minnaar Maurice 'Momo' Mobetie?

Rafael en Sylvie bleven, na hun scheiding, allebei in de Duitse stad Hamburg wonen voor hun zoon Damián (9). De voetballer verruilt na de zomer Hamburger SV voor Betis Sevilla. Met zijn aanstaande Sabia Engizek en haar kinderen Amaya  (5) en Daamin (4), die zij kreeg met Khalid Boulahrouz.

Voor Sylvie kan het ook een nieuwe woon- of zelfs samenwoonstart betekenen. De presentatrice heeft volgens Duitse media verhuisplannen, en de mogelijkheid Zürich wordt geopperd. Haar geliefde Momo woont in de Zwitserse stad, waar hij een nachtclub heeft. Sylvie wordt daar regelmatig gezien, en ook Damián is al bijna kind aan huis bij zijn nieuwe 'stiefvader', die ook een zoontje heeft.

Damián bracht de afgelopen jaren zowel bij zijn moeder als bij zijn vader veel tijd door. Hoe dat verdeeld gaat worden als de een in Spanje zit en de ander in Hamburg óf Zürich zal blijken na de zomer, als de verhuisdozen over de grens zijn uitgepakt...

Sylvie en Momo werden eerder deze maand samen gespot op Ibiza, waar hij in het eerste weekeinde van juli de club Cavalli heropent.