Nieuws/Entertainment
796756
Entertainment

'Huwelijk Daniel Craig en Rachel Weisz in zwaar weer'

Het zou niet meer zo boteren tussen acteurs Rachel Weisz en Daniel Craig.

De twee zijn sinds 2010 samen maar wisten dat knap verborgen te houden, tot ze in 2011 plots trouwden. Inmiddels zijn de wittebroodsweken dubbel en dwars voorbij, vertellen ingewijden aan tijdschrift Star.

"Eigenlijk zijn ze vreemden voor elkaar en ze zien het beiden niet zitten om nog moeite in hun relatie te steken", aldus een bron. Allebei nemen ze hun carrières bloedserieus en allebei geven ze daar voorrang aan. Dat breekt ze nu op. "Ze zwoeren dat hun werk geen invloed zou hebben op hun relatie, maar dat is wel gebeurd. Zelfs als ze beiden thuis in Engeland zijn voor hun werk - hij is nu in Londen en zij in Devon - doen ze geen enkele moeite om contact met elkaar te zoeken. Rachel vloog voor opnames van New York naar Londen, waar Daniel nu dus is, maar heeft hem niet eens opgezocht en ging meteen door naar de set in Devon. Als je man zo dichtbij is ga je even gedag zeggen, zou je denken. Maar nee hoor."

Ondertussen mist Daniel (47) zijn vrouw niet bepaald omdat hij zich op de set van de film Spectre reuze zou vermaken met een collega... "Eén iemand in het bijzonder bevalt hem wel", onthult de ingewijde. "Hij heeft nu vooral aandacht voor haar."