Nieuws/Entertainment
798541
Entertainment

Vrouw Chris Rock eist miljoenen van de komiek

Chris Rock en zijn vrouw liggen in een moeizame scheiding. De echtgenote van de komiek jaagt namelijk op de helft van zijn fortuin.

Chris Rock en zijn vrouw Malaak zijn het erover eens dat de huwelijkse voorwaarden uit 1996 niet meer gelden en zijn op zoek naar een nieuwe overeenkomst, zo meldt Page Six.

Malaak Compton-Rock eist nu echter de helft van zijn fortuin van in totaal zo'n 70 miljoen dollar. De twee stapten in 1996 in het huwelijksbootje en kregen twee dochters. Volgens Compton-Rock moest zij stoppen met werk om voor de kinderen te zorgen en heeft ze daarom recht op de helft van zijn vermogen.

De relatie tussen de komiek en zijn vrouw ging al een tijdje niet goed. Maar nadat geruchten rond gingen dat Cris Rock samen met collega actrice Rosario Dawson het bed was ingedoken, vroeg Rock in december 2014 toch een scheiding aan.

Eerder werd bekend dat Chris de rechter heeft gevraagd om gedeelde voogdij over dochters Lola Simone (12) en Zahra (10). Hij beweert dat Malaak er alles aan doet om de kinderen bij hem weg te houden.