Nieuws/Entertainment
798734
Entertainment

Kate Middleton weer in het openbaar, maar:

Prins George steelt de show

FOTO'S - De jaarlijkse parade ter ere van de verjaardag van koningin Elizabeth staat vandaag voor een groot deel in het teken van Kate Middleton. De hertogin laat zich voor het eerst sinds de geboorte van prinses Charlotte weer in het openbaar zien. Toch lukt het een andere royal om de show te stelen...

De kleine George, die niet meereed in de koetsen, maar vanachter het raam in Buckingham Palace de parade bekeek, wist alle aandacht op zich te vestigen. Het bijna 2 jaar oude prinsje zwaaide enthousiast naar zijn vader en moeder. Het jongetje werd vastgehouden door zijn Spaanse nanny Maria Borrallo.

Het is de eerste keer dat Kate Middleton zich in het openbaar laat zien. Kate vertrok na de bevalling van haar tweede kindje met prins William, prinses Charlotte naar het buitenhuis Anmer Hall. Daar voeden Kate en William in alle rust en ver weg van de paparazzi hun kindjes op.

Trooping the colour is de jaarlijks ceremonie die wordt gehouden op de zaterdag voor of na 10 juni ter ere van de officiële verjaardag van koningin Elizabeth II. Zij is op 21 april 89 jaar geworden.