Nieuws/Entertainment
798762
Entertainment

Chris Brown opent charmeoffensief op ex

FOTO - Na openbaar te hebben lopen bekvechten met zijn ex Karrueche Tran probeert Chris Brown nu de boel te kalmeren door zijn ex te prijzen.

"Ik ben je eeuwig dankbaar dat je een deel van mijn leven bent. Ik heb zoveel van je geleerd", zo schrijft de 26-jarige zanger op Instagram bij een foto van de twee in gelukkiger tijden. Het koppel kon de nasleep van hun breuk de afgelopen tijd moeilijk uit de spotlights houden. Nadat Tran zich tijdens een interview uitsprak over haar relatie, reageerde Brown boos op haar uitspraken en noemde haar zwak voor het uitbuiten van zijn privéleven.

In een reactie daarop sloeg Tran terug waarin ze erop wijst dat ze zuinig was met het reageren op Browns agressieve gedrag. Alsnog benadrukt ze dat de zanger haar autoruit aan diggelen sloeg en haar telefoon opblies. Eerder deze maand maakte Brown een scène in een club waar hij zich opdrong bij het model. Beide lijken nu de strijdbijl te begraven door elkaar in hun laatste berichten zondag het allerbeste te wensen.