Nieuws/Entertainment
798791
Entertainment

'Teen Mom' Farrah Abraham dumpt vriend

FOTO - Farrah Abraham is weer vrijgezel en de hele wereld mag het weten. De realityster heeft haar vriend gedumpt omdat hij maar niet met een aanzoek op de proppen kwam.

"Fijne nationale ex dag aan de beste ex. Herinner je dit moment nog?", schrijft Farrah Abraham bij een kiekje van haar met haar voormalige geliefde Simon Saran.

In realityserie Teen Mom, dat op MTV wordt uitgezonden, liet Farrah al doorschemeren dat ze ongeduldig was over het feit dat hij haar nog niet ten huwelijk had gevraagd. "Ik ga niet twee jaar wachten op een verloving. Dat is voor lelijke meisjes", beet ze hem al toe in een aflevering.

Ook werd duidelijk dat Simon niet goed met kinderen om kan gaan. Farrah dwong hem een band op te bouwen met haar dochtertje Sophia. Het zag er even naar uit dat Simon meer begrip kreeg voor haar situatie als alleenstaande moeder, maar het is nu toch klaar tussen de twee.

Het was voor het eerst dat Farrah een langere relatie had sinds Derek Underwood overleed, nog voordat hun dochtertje geboren was.