Nieuws/Entertainment
798887419
Entertainment

Bruce Willis weigert mondkapje te dragen

Bruce Willis

Bruce Willis

Afgelopen maandag werd Bruce Willis (65) verzocht een winkel in Los Angeles te verlaten, omdat de acteur weigerde een mondkapje op te zetten terwijl dat al maanden verplicht is in de Californische stad. Dit meldt Page Six.

Bruce Willis

Bruce Willis

Het aanwezige winkelpersoneel raakte lichtelijk in paniek toen ze Willis zonder mondkapje, maar mét een bandana om zijn nek geknoopt binnen zagen komen. En die bandana had hij prima voor zijn mond en neus kunnen doen, alleen wilde hij daar niets van weten. Toen het personeel hem erop aansprak, reageerde hij geïrriteerd en verliet de winkel zonder iets te kopen. Woordvoerders van de acteur wilden niet reageren op het verhaal.

Los Angeles wordt momenteel hard getroffen door het coronavirus en dient iedereen zich aan de daar geldende regels te houden, dus ook Willis. Zijn weigering kwam voor veel fans als een verrassing, omdat hij in het begin van de pandemie juist het schoolvoorbeeld was van ’hoe te leven in quarantaine’. Bruce verbleef wekenlang met zijn ex-vrouw Demi Moore en hun drie dochters op Demi’s ranch in Idaho, waarvan meerdere foto’s op sociale media werden gepost. Bruce raadde mensen toen juist aan om afstand te houden, mondkapjes te dragen en zoveel mogelijk binnen te blijven.