Nieuws/Entertainment

Rumer Willis werd gepest als tiener

Rumer Willis had het als tiener niet altijd makkelijk. De dochter van Demi Moore en Bruce Willis werd vaak gepest. "Vooral vanwege mijn uiterlijk, dus ik worstelde in die tijd veel met mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde".

Dat vertelt ze aan Glamour. "Ik wilde geen billen hebben en liever ook geen borsten. Ik wilde heel lang vooral alleen maar slank zijn en er jongensachtig uitzien", vervolgt Rumer (26). "Deze gevoelens heb ik eigenlijk nooit met mijn ouders gedeeld, dat vond ik te pijnlijk. Ik wist niet hoe ik om hulp moest vragen."

Demi gaf haar dochter in die tijd wel goede raad: vergelijk jezelf niet met anderen. "Het heeft mij lang geduurd om dit in de praktijk te brengen." Willis voelde zich begin dit jaar ook niet helemaal lekker in haar vel. "Ik zat vast", vertelt ze. "Er waren tijden dat er veel werd geschreven over mijn privéleven, ik kon mijn huis niet uit, want overal stonden fotografen. Maar de ergste druk komt van internet en social media, het idee dat het oké is om mensen te beledigen via deze platforms. Mensen zeggen echt nare dingen", vertelt Willis.

"Het idee dat ik met een misstap weer veel kritiek zou krijgen, weerhield me er soms van om nieuwe dingen te ondernemen." Haar moedige zusjes Scout en Tallulah en het feit dat Rumer onlangs de Amerikaanse versie van Dancing With the Stars won, hebben haar goed gedaan. "Dit heeft me geleerd dat ik niet bang moet zijn om te falen", aldus een zelfverzekerde Rumer. "Als je iets overwint wat je nooit voor mogelijk had gehouden, geeft dit zoveel energie en zelfvertrouwen. Veel meer dan het hebben van een knap gezichtje of een slank lijf."

Lees meer over