Nieuws/Entertainment
800933
Entertainment

Kate en William overladen met cadeaus

FOTO'S - Na de geboorte van prinses Charlotte konden William en Kate rekenen op een enorme berg cadeaus en post.

De hertog en hertogin van Cambridge zijn overladen met cadeaus kort nadat hun dochtertje Charlotte het levenslicht zag. Het koninklijk stel laat via Kensington Palace weten dat ze zeer dankbaar zijn voor alle presentjes: "De hertog en hertogin van Cambridge zijn heel erg dankbaar voor alle lieve kaarten en geschenken die ze hebben gekregen naar aanleiding van de geboorte van prinses Charlotte".

Het paleis deelt foto's van de enorme pakketten post die zijn binnengekomen. Zo konden William en Kate rekenen op honderden liefdevolle felicitaties in de vorm van brieven, maar er zaten ook handgemaakte cadeaus van schoolkinderen tussen. "Ontzettend bedankt aan iedereen die de moeite heeft genomen om iets te maken voor de prinses", laten ze weten.

Toch wil het koninklijk stel liever dat mensen een goed doel steunen om de geboorte van het prinsesje te vieren. Het paleis liet zaterdagochtend ook al weten dat het eerste kiekje van het prinsesje met haar grote broer prins George die avond zal worden vrijgegeven.